Ποιά εταιρεία πιστεύετε πως σας καλύπτει;
 
Είσοδος

Συστήματα ωρομέτρησης

easytime2

Το λογισμικό Διαχείρισης παρουσιών προσωπικού EasyTime™ αποτελεί προϊόν δεκαετούς έρευνας και απασχόλησης σε θέματα διαχείρισης παρουσιών προσωπικού. ‘Eχει σχεδιαστεί ώστε να καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις της Ελληνικής Εργατικής Νομοθεσίας αλλά και της πρακτικής που εφαρμόζεται από τις δραστηριοποιούμενες στην Ελλάδα επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Το λογισμικό EasyTime™ υποστηρίζεται και αναβαθμίζεται συνεχώς από μιά έμπειρη ομάδα λογιστών και προγραμματιστών καθώς στόχος του είναι να αποτελεί συνεχώς μιά βέλτιστη λύση διαχείρισης παρουσιών προσωπικού για τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Λειτουργικά Χαρακτηριστικά του λογισμικού Time manager

easytime1To λογισμικό EasyTime™ Αναλαμβάνει τη συγκέντρωση των στοιχείων κινήσεων των Εργαζομένων από τους Σταθμούς Ωρομέτρησης (Ηλεκτρονικά ρολόγια Παρουσίας Προσωπικού), τον παραμετρικό καθορισμό των εργασιακών κανόνων, την παρακολούθηση των αδειών του προσωπικού, τoν αυτόματο υπολογισμό των ωρών εργασίας όλων των τύπων (κανονικές, υπερωρίες, νυκτερινά, εργασία Κυριακών κλπ), την αυτόματη μεταφορά των στοιχείων στη Μισθοδοσία, καθώς και την έκδοση όλων των απαραίτητων πληροφοριακών καταστάσεων και στατιστικών στοιχείων.

Ιδιαίτερη βαρύτητα κατά τη φάση σχεδιασμού του λογισμικού EasyTime™ έχει δωθεί στη φιλικότητα προς τον χρήστη καθώς είναι ένα καθημερινό εργαλείο για το γραφείο προσωπικού κάθε επιχείρησης.

Είμαστε στη διάθεσή σας προκειμένου να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση ή απορία επιλέγοντας μαζί την ιδανική λύση για τις ανάγκες σας.

 

Ενημέρωση

Siemens Sintony ic60

siemens_ic60

Siemens Sintony ic60

Πλήρως παραμετροποιήσιμο ασύρματο κέντρο συναγερμού από την κορυφαία εταιρεία παραγωγής συστημάτων συναγερμού Siemens Sintony ic60, 16 ζωνών με πολύ μεγάλες δυνατότητες, εύκολη εγκατάσταση και κορυφαία χαρακτηριστικά.

Περισσότερα...